Информация за имота

Месопреработвателно предприятие

  • gilotina
  • kul.izdeliq
  • kuter
  • p.mashina
  • p.mashina-2
  • paketag
  • volf-Killia

   

Предприятието се намира в гр.Хасково с площ – 260 кв.м., оборудвано е по европейските изисквания за производство на млени меса и месни заготовки и разфасовки от червено месо, с обособена топла точка за производство на печени кулинарни изделия на скара(кюфтета,кебапчета,карначета и др.).
Капацитетът е 1 тон продукция на ден, брой работници 10. Работните помещения са облицовани с термопанели и е изградена климатизация за поддържане на температура от 12 °С.
Сградата се състои от :
1.Помещение за приемане на охладено трупно месо с обособен тръбен път и кантар за трупно месо, хладилна камера за трупно месо, хладилна камера за кашонирано замразено месо и гилотина за нарязване на замразено месо.
2.Помещение за подправки и обвивки.
3.Помещение за обезкостяване и мелене на месо, оборудвано с маса за обезкостяване, волф-машина Kilia 130, кутер-машина – 60 л,стерилизатор за ножове и безконтактна мивка за измиване на ръцете.
4.Пълначно помещение, оборудвано с две пълначни машини, технологичен хладилник от 0- 4°С, шокова хладилна камера и кът за измиване и дезинфекция на вътрешен инвентар(каси,корита и др.).
5.Помещение за приготвяне на печени кулинарни изделия на скара, оборудвано със скари за печене на кулинарните изделия, вентилация, камера за охлаждане на готовите кулинарни изделия, безконтактна мивка и мивки за измиване на вътрешен инвентар.
6.Пакетажно помещение, оборудвано с работни маси, вакуум машина, пакетажна машина, етикетираща машина.
7.Помещение за експедиция,оборудвано с камера за охладена продукция, камера за замразена продукция и везна за експедиция.
8.Помещение за съхранение на спомагателни материали( тарелки,фолио,етикети и др.)
9.Санитарно-битови помещения, които включват съблекални с филтър за персонала, стая за почивка и два санитарни възли, съответно за мъже и жени.
Предприятието ни не е голямо и до сега сме работили само с клиенти от града.
Цена по договаряне.

Брокер Ваня Петкова

  • Мобилен : 0894302044


Повече информация

Контакти

Loading...
 

Подобни имоти